Koopprijs

Van € 780.000 - € 825.000

Aantal woningen

6 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

167 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
309 m2 tot 352 m2
Inhoud
680 m3

Omschrijving

Het Boothuys: Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom!

Midden in het historische hart van Oosterhout en op loopafstand van het centrum ligt het eiland De Zwaaikom. Omgeven door het water en met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen is het hier heerlijk genieten!

Aan de Korenbocht worden 6 halfvrijstaande villa's gerealiseerd en liggen direct aan het water rond het Eiland en kijken uit op jachthaven Den Ouwe Sluis. Vanaf uw royale dakterras heeft u een geweldig uitzicht op het water en de omgeving van het Eiland. Rust en ruimte komen hier samen op deze unieke plek, maar toch woont u op een steenworp afstand van het centrum van Oosterhout. Alle woningen beschikken over een ruime kavel en voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Deze half vrijstaande villa's hebben een woonoppervlakte van circ 167 m2, een inhoud van 680 m3 (inclusief garage) en met een ruim balkon op het zuiden gelegen.

De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een stelpost voor tegelwerk en sanitair, een keukencheque en luchtwarmtepomp.

Dit is dus wonen met stijl en allure op een absolute toplocatie! Een gevoel van thuiskomen. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en de winkelstraten van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Halfvrijstaande havenvilla's in het project Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's in de Zwaaikom (VABO)