Achter de Westwal, 's-Hertogenbosch

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Achter de Westwal

Uniek wonen in een - een custom made - stadswoning met bovendien een unieke kans om de knusse woning geheel naar eigen wens en smaak af te bouwen en in te richten. Derhalve wordt het project momenteel als casco aangeboden. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden die achter de ranke karaktervolle voorgevel schuilgaan, ter plekke ter ervaren!

De mogelijkheid bestaat om samen met de realiserende aannemer geheel vrijblijvend te overleggen over uw wensen tot afbouw van de woning, volledig naar uw individuele wensen en budget. Geheel ontzorgen behoort tot de mogelijkheden zodat de stadswoning instapklaar wordt opgeleverd op basis van jouw individuele woonwensen anno 2023!

Voor wat betreft de inrichting is er een meterkast aanwezig en wordt de parterre geheel voorzien van vloerverwarming. De keuken, het sanitair en bijpassend tegelwerk is niet opgenomen. Naar keuze met gas danwel gasloos!

Indeling begane grond:
Vriendelijke entree naar hal met een meterkast, garderobenis en een toiletruimte. De woonkamer bestaat uit een zithoek aan de straatzijde en een open keuken aan de achterzijde gelegen met aansluitend een eetgedeelte. Vanuit de open keuken is de trap gesitueerd naar de verdieping . Hierdoor is er praktische bergruimte onder de trap te realiseren, direct vanuit de keuken toegankelijk.

Indeling 1e verdieping:
Een overloop naar alle vertrekken. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer kan geheel naar eigen smaak en ontwerp worden ingericht met een douche, wastafel, toilet en heeft een aansluiting voor wasmachineapparatuur. Er is een aparte technische ruimte ten behoeve van de installaties.

Bijzonder:
De koper kan desgewenst, na goedkeuring van de gemeente 's-Hertogenbosch, een dakterras realiseren, geheel naar eigen smaak/ontwerp.

(noot: aan de getoonde artist-impressies kunnen geen rechten worden ontleend.)

Midden in het historische, cultuurrijke en bourgondische centrum van onze mooie Brabantse hoofdstad worden een vijftal stadswoningen gerealiseerd. Een unieke en uitzonderlijke kans op een bijzondere locatie! Daarnaast worden de stadswoningen voorzien van een hoogwaardig wooncomfort en energielabel A. De eerste woningen worden in de loop van het voorjaar van 2023 opgeleverd maar eigen inspraak in het afwerkingsniveau is nog mogelijk!

Een van de voor de Brabantse hoofdstad zo kenmerkende straatjes, “Het Katerstraatje”, zal door de realisatie van deze stadswoningen een volledig andere uitstraling krijgen. Deze laat zich omschrijven als eigentijds en modern wonen in een levendige omgeving maar in de luwte van de binnenstad.

De volledige herbestemming van het bestaande gebouw biedt een unieke kans om je te vestigen in de bourgondische Bossche binnenstad. "Urban living voor de happy few" in het project "Achter de Westwal".

De ligging in het centrum is ideaal, slechts enkele wandelminuten gelegen van bourgondische hotspots zoals de Uilenburg, de Korte Putstraat en vele andere culinaire locaties.
Ook de Markt, de Parade, de Sint-Jan, de Cinema, het Centraal Station, het Theater en alle winkelstraten (inclusief supermarkten) zijn met enkele wandelminuten te bereiken.

De gunstige ligging op het zuiden, tussen de Vughterstraat en de Westwal, garandeert een oase van rust, gelegen midden in het levendige centrum. Parkeermogelijkheden in de nabij gelegen parkeergarage (betaald) of nog dichterbij aan de Westwal met een parkeervergunning.

Omdat het project geen standaard nieuwbouw betreft maar een volledige renovatie zijn de woningen niet exact gelijk aan elkaar qua maatvoering. De genoemde maatvoering betreft dus uitdrukkelijk circa maten en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De genoemde koopsom is kosten koper. De projectnotaris is Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch, die zal de juridische leveringen verzorgen.
Lees verder...

Woningtypes in Achter de Westwal

Bnr. Woningtype Prijsindicatie Reset
5 Achter de Westwal € 490.000

Achter de Westwal

Bouwnummer 5 - € 490.000

Ingetrokken

70 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

7 Achter de Westwal € 490.000

Achter de Westwal

Bouwnummer 7 - € 490.000

Ingetrokken

70 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

9 Achter de Westwal € 490.000

Achter de Westwal

Bouwnummer 9 - € 490.000

Ingetrokken

70 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

11 Achter de Westwal € 490.000

Achter de Westwal

Bouwnummer 11 - € 490.000

Ingetrokken

70 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

13 Achter de Westwal € 490.000

Achter de Westwal

Bouwnummer 13 - € 490.000

Ingetrokken

70 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Wilhelminaplein
151 m
Bushalte Achter de Boogaard
158 m
Bushalte Koningsweg
185 m
Bushalte Spinhuiswal
350 m
Bushalte Vughterstraat
362 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
HAS Hogeschool
726 m
Helicon
878 m
Sprankel speciaal basisonderwijs
1.84 km
Luzac College
1.9 km
Mytylschool Gabriël
1.92 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
EkoPlaza
162 m
KPN Winkel
306 m
Vodafone
306 m
C&A
306 m
We
306 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Albers
722 m
Apotheek van der Dries
759 m
Apotheek West
956 m
Revalidatiecentrum Tolbrug
1.29 km
Huisartsenmaatschap L. Mensen, J. Mensen en R. Mensen
1.31 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lelieveld makelaardij Vught

Vught

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.