Koopprijs

Van € 439.000

Aantal woningen

5 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

75 m2
Inhoud
300 m3 tot 350 m3

Omschrijving

De bouw is gestart! Centrumplan Vlijmen, Monseigneur van Kesselstraat (hoek Akkerstraat / Plein ) | 7 koopappartementen (type maisonnette).

LT Bouwmanagement BV ontwikkelt op de hoek van de Monseigneur van Kesselstraat en de Akkerstraat negen commerciële ruimten, en zeven nieuwbouwappartementen (type maisonnette). De appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van 75 m² tot en met 173 m² en beschikken over buitenruimte en een berging.

Natuurlijk plannen wij graag nu alvast een afspraak om persoonlijk kennis te maken en uw vragen te beantwoorden. Een afspraak met ons kantoor Vught is zo gemaakt op 073-6560591. Uiteraard kunnen wij u ook bij u thuis bezoeken. Teneinde inzicht te krijgen in de haalbaarheid van een aankoop bieden wij u een vrijblijvende waarde-indicatie aan van uw huidige woning.

Ligging:
- Perfecte ligging, midden in het centrum met alle voorziening voor de deur;
- Het bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch, Het Jeroen Bosch ziekenhuis, het transferium en de snelwegen A59 en A2 zijn eenvoudig en per auto binnen een paar minuten te bereiken;
- Parkeervoorzieningen in nabijheid;
- Eigen berging op begane grond;
- Energiezuinig.

Kortom:
Gezellig, veilig en overal dichtbij.

Interesse ? bel (073-6560591), of laat uw gegevens achter bij Lelieveld makelaardij te Vught (info@lelieveldmakelaardij.nl).

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Type 1 in het project Centrumplan Vlijmen