Marktveldplein - Het Raadhuys, Vught

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Marktveldplein - Het Raadhuys

Zorgeloos en gerieflijk wonen in het centrum van Vught.

In het oostelijke deel van het centrum van Vught vinden we winkelcentrum de Marktveldpassage, gelegen aan het Baron van Hövellplein. Dit gebied krijgt in de loop van 2021 een prachtige nieuwe bestemming, waarbij woningen, winkels en daghoreca op een stijlvolle manier gecombineerd worden. Totaal zullen hier 88 appartementen worden gerealiseerd.

De eerste fase, Het Raadhuys, omvat de verkoop en verhuur van in totaal 62 appartementen in een zeer gevarieerd aanbod qua woonoppervlakte. Door de bouw van de appartementen in een carré, ontstaat op het dak van de winkels in de plint een maar liefst 1.500 vierkante meter grote daktuin.. Deze daktuin heeft als een soort "buurtpleintje" een centrale functie in het gebouw en biedt haar bewoners daarmee nog een gezellige aanvulling op de royale privé buitenruimten.

Bewoners hoeven zich geen zorgen te maken over voldoende parkeergelegenheid: het Marktveldplein beschikt over een eigen, ondergrondse parkeergarage, die exclusief bestemd is voor bewoners.

Bij de inrichting van het complex is veel aandacht besteed aan veiligheid en toegankelijkheid. Het gebouw heeft diverse entrees en drie liften, waardoor de afstand tussen de ingang en de voordeur altijd klein is.

Iedere individuele woning in plan Marktveldplein heeft zijn eigen kwaliteiten. Er zijn woningen met oppervlakten tussen 75 en 188 m². De woningen hebben minimaal 2 slaapkamers maar ook als u de wens heeft voor een vierkamer appartementen zijn er mogelijkheden in dit complex.

Alle woningen zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en er is een stelpost beschikbaar voor de aankoop van een keuken.

Door de grote variëteit in woningentypes en subtypen adviseren wij u om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze makelaars. Tijdens deze afspraak kunnen zij, aan de hand van uw woonwensen, samen met u de woningen beoordelen. Zo weet u zeker dat het voor u meest geschikte appartement wordt gereserveerd.
Lees verder...

Nieuws over Marktveldplein - Het Raadhuys

Royaal wonen in het centrum van Vught

Wil jij wonen in een royaal appartement, waarbij je zelf nog kunt kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers en met vele dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Dan heeft Marktveldplein - Het Raadhuys in Vught wat jij zoekt! Maak kennis met het woningtype Maurick.

Lees verder

Marktveldplein - Het Raadhuys: Nog enkele appartementen te koop

In nieuwbouwproject Marktveldplein - Het Raadhuys in het centrum van Vught zijn nog enkele appartementen te koop. De appartementen hebben een royaal woonoppervlak en beschikken over 2 of 3 slaapkamers én een fijne buitenruimte in de vorm van een terras/balkon.

Lees verder

Bouw Marktveldplein in Vught gaat starten

Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor het nieuwe woon- en winkelgebied Marktveldplein is onherroepelijk. Dit betekent dat de bouw van dit nieuwbouwproject in het centrum van Vught binnenkort kan starten.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Dokter Hillenlaan
76 m
Bushalte Maurickplein
164 m
Bushalte Secretaris van Rooijstraat
230 m
Bushalte Koestraat
331 m
Bushalte Sint Elisabethstraat
360 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS De Koningslinde
1.77 km
Basischool Het Molenven
1.78 km
De Bolster
3.18 km
HAS Hogeschool
3.31 km
Helicon
3.34 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
38 m
Etos
50 m
Zeeman
1.39 km
Jumbo
1.39 km
DIO Drogist
1.77 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Willekens
480 m
Van Amerongen Siersma BV
1.85 km
Mediq Apotheek
2.76 km
Huisartsenpraktijk Zuiderhoed
3.15 km
Revalidatiecentrum Tolbrug
3.33 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lelieveld makelaardij Vught

Vught

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.