4x een ideale staycation!

16 juli 2021

Het is weer zomer! Voor velen is de zomervakantie in aantocht of zelfs al begonnen. Het blijft spannend; wel op vakantie of toch niet? Met deze 4 tips geniet je hoe dan ook van een heerlijke staycation in Nederland. Fijne zomervakantie!

1. Picknicken
Neem een mand vol lekkers en een kleed mee. Fiets tot je een leuke plek ziet en plof neer! Heerlijk tussen de bloemen liggen met een goed boek of een paar leuke spelletjes. Echt vakantie!

2. Huur een bootje
Genoeg water in ons eigen land: ga er een dagje op uit met een bootje! Op deze manier merk je echt niet dat je een staycation hebt. Zolang je op het water bent tijdens een zonnige dag zit je goed!

3. Culinaire wandeling 
Wist je dat bijna elke stad zijn eigen ‘culinaire wandeling’ heeft? Je loopt langs verschillende restaurantjes waar je steeds wat eten haalt. Tijdens de wandeling zie je ook nog eens veel van de stad! Zeker een aanrader. 

4. De natuur in 
Wist je dat Nederland verschillende lange wandelroutes heeft? Denk bijvoorbeeld aan het Pieterpad. Met de verschillende etappes heb je de hele zomer een leuk doel om naartoe te werken.