Marktveldplein - Het Raadhuys: Nog enkele appartementen te koop

25 mei 2021

In nieuwbouwproject Marktveldplein - Het Raadhuys in het centrum van Vught zijn nog enkele appartementen te koop. De appartementen hebben een royaal woonoppervlak en beschikken over 2 of 3 slaapkamers én een fijne buitenruimte in de vorm van een terras/balkon.

Naast een royaal woonoppervlak (tussen de 75 en 188 m²) en een fijne buitenruimte zijn de appartementen van Het Raadhuys voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. Ook is er een stelpost beschikbaar voor de aankoop van een keuken. Over parkeren hoef je je hier geen zorgen te maken. Het Marktveldplein beschikt namelijk over een ondergrondse parkeergarage, die exclusief bestemd is voor bewoners. 

De appartementen van Het Raadhuys worden gebouwd in een carré. Hierdoor ontstaat er op het dak van de winkels in de plint een grote daktuin van maar liefst 1.500 m². Deze daktuin heeft een centrale functie in het gebouw en biedt haar bewoners een gezellige aanvulling op de royale privé buitenruimtes.

De sloopwerkzaamheden ter voorbereiding van de bouw staan inmiddels voor de deur. Naar verwachting gaat de bouw van het project eind juni/begin juli van start.

Interesse?
Spreekt wonen in Marktveldplein - Het Raadhuys jou aan en ben je benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook bij eventuele vragen over het project helpen zij jou graag verder.

Bekijk ook het project Marktveldplein - Het Raadhuys

In verkoop
custom media