Nieuwe fases De Zwaaikom in aantocht

20 mei 2021

Wil jij wonen in een landelijk sfeer én omringd door diverse voorzieningen? Dan is wonen in De Zwaaikom in Oosterhout wat voor jou. Inmiddels zijn de eerste woningen onder voorbehoud verkocht. Maar we hebben goed nieuws: er zijn nieuwe fases in aantocht!

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden in verschillende deelprojecten diverse stijlvolle woningen en appartementen gerealiseerd. Er is hier dus altijd wel een woning die past bij jouw woonwensen. Op deze bijzondere plek woon je omgeven door water en heb je het gezellige centrum en de winkelstraten van Oosterhout binnen handbereik.

De eerste 20 woningen van De Zwaaikom zijn onder voorbehoud verkocht. Er volgen onder andere nog deelprojecten met tweekappers, appartementen en rij- en hoekwoningen. Klik op jouw favoriete woningtype om je in te schrijven voor dit specifieke deelproject. Zo blijf je per nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen, waaronder de start verkoop.

Bekijk ook het project De Zwaaikom Fase I Roosdom Tijhuis (20 woningen)