Royaal wonen in het centrum van Vught

02 juli 2021

Wil jij wonen in een royaal appartement, waarbij je zelf nog kunt kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers en met vele dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Dan heeft Marktveldplein - Het Raadhuys in Vught wat jij zoekt! Maak kennis met het woningtype Maurick.

Met een woonoppervlakte variërend van 144 tot 148 m²  bieden de hoekappartementen van het type Maurick je alle ruimte om fijn te wonen. Ze hebben een speelse indeling met veel lichtinval. De appartementen zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en voor de aankoop van een keuken is er een stelpost beschikbaar. Een mooie eilandkeuken behoort dus ook tot de mogelijkheden. Verder beschikken de appartementen over 2 balkons met uitzicht op het Baron van Hövellplein. Deze zijn beide te bereiken vanuit de woon-/eetkamer.
 
De hoofdslaapkamer van deze appartementen heeft een eigen badkamer met een douche, toilet en wastafel en veel mogelijkheid voor kastruimte. Verder hebben de appartementen nog een tweede slaapkamer, een extra badkamer met een douche en wastafel en nog een separaat toilet. Naast deze 3-kamervariant is er nog een 4-kamervariant uitgewerkt. Heb je dus liever een appartement met 3 slaapkamers? Dan kun je hier ook voor kiezen.
 
Interesse?
Heb jij interesse in een appartement van het type Maurick (koopsom vanaf € 679.500,- v.o.n), waarbij je ook nog beschikt over maar liefst 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek. Er zijn momenteel nog maar 2 appartementen van het type Maurick beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Marktveldplein - Het Raadhuys?

Bekijk ook het project Marktveldplein - Het Raadhuys

In verkoop
custom media
Meer informatie

Marktveldplein - Het Raadhuys

Vught

75m - 188m woonoppervlakte
€ 354.000 tot € 949.500