Start verkoop De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom

18 juni 2021

Op dinsdag 29 juni a.s. om 17.30 uur start de verkoop van De Scheepskade, onderdeel van de Zwaaikom in Oosterhout. Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan telefonisch of per e-mail aan bij de makelaar en reserveer een tijdvak. 

In totaal komen er in De Scheepskade 24 woningen in verschillende varianten, namelijk:  
- 10 luxe halfvrijstaande woningen met garage
- 3 hoekwoningen en 1 eindwoning met berging
- 10 tussenwoningen met berging

De 10 halfvrijstaande woningen hebben uitzicht over het vaarwater rond het eiland. Hier woon je stijlvol en geniet je volop van luxe en comfort. Overdag de zon aanbidden in de achtertuin en 's avonds vanaf je dakterras of loggia, met uitkijk over het Wilhelminakanaal. De eindwoning, 3 tussenwoningen en hoekwoning komen aan de Korenbocht en hebben allen een diepe achtertuin en berging. Ook deze woningen zijn ruim van opzet en hebben een mooie architectuur. In het noordelijke deel van het plangebied vind je nog 9 woningen (2 hoekwoningen en 7 tussenwoningen) met tuinen op het zuiden. Hier geniet je optimaal van de groene omgeving van De Zwaaikom.

Verkoopevenement
Het verkoopevenement vindt op 29 juni vanaf 17.30 uur plaats bij Paviljoen Het Houtse Meer (Pannenhuisstraat 40 in Den Hout). Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan telefonisch of per e-mail aan bij de makelaar en reserveer een tijdvak. Je bent dan van harte welkom op het afgesproken tijdstip. Tijdens het verkoopevenement van De Scheepskade worden de richtlijnen van het RIVM aanhouden en is het dragen van een mondkapje verplicht totdat je een zitplaats hebt gekregen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)?

Bekijk ook het project De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)

Oosterhout

4 woningen beschikbaar
124m - 156m woonoppervlakte
€ 405.000 tot € 695.000