Verkoop De Scheepskade in Oosterhout start vandaag

29 juni 2021

Vandaag om 17.30 uur start de verkoop van De Scheepskade in Oosterhout. Het project is onderdeel van De Zwaaikom en biedt straks plek aan 24 fraaie nieuwbouwwoningen in verschillende woningtypes. Vanaf de start verkoop kun jij je inschrijven voor jouw favoriet.

In De Scheepskade vind je straks 10 luxe halfvrijstaande woningen met een garage en uitzicht over het vaarwater. Daarnaast komen aan de Korenbocht 1 eindwoning, 3 tussenwoningen en 1 hoekwoning, allen met een diepe achtertuin en berging. In het noordelijke deel van het plangebied vind je verder nog 2 hoekwoningen en 7 tussenwoningen met tuinen op het zonnige zuiden. Welke woning je ook kiest: je geniet hier optimaal van de groene omgeving van De Zwaaikom, met het stadscentrum van Oosterhout binnen handbereik.

Schrijf je in!
Spreekt wonen in De Scheepskade jou aan. Schrijf je dan vanaf vandaag 17:30 uur in voor jouw favoriete woning(en). Heb je nog vragen over dit project of de woningen? Neem dan contact op met de makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)?

Bekijk ook het project De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)

Oosterhout

4 woningen beschikbaar
124m - 156m woonoppervlakte
€ 405.000 tot € 695.000