Bouw je droomwoning in De Kolenvense Akkers (Berkel-Enschot)

03 februari 2021

Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw eigen woning te (laten) bouwen? Het kan in het nieuwbouwproject De Kolenvense Akkers in het landelijke Berkel-Enschot. Hier vind je een 23-tal villakavels, waarvan er nog enkele te koop zijn.

De oppervlaktes van de kavels zijn ruim, variërend van circa 732 tot 930 m². Ze zijn landelijk gelegen en ingesloten tussen De Zicht, De Ploegschaar en de Durendaelweg. Om de landelijke omgeving en uitstraling te waarborgen zijn er kaders vastgelegd in het beeldkwaliteitsplan. Binnen deze kaders kun jij jouw droomwoning ontwikkelen. De kaders kunnen per kavel wat variëren. Bekijk op de projectpagina de belangrijkste bebouwingsvoorschriften.

Benieuwd naar de locatie van De Kolenvense Akkers? Vanaf de zijde Durendaelweg kun je de toekomstige villawijk komen bekijken (te voet of met de auto), zodat je de rust en de ruimte op de locatie zelf kunt ervaren. Alle kavels zijn afzonderlijk aangeduid met een bord en ook de hoekpunten zijn aangegeven. Hierdoor krijg je een goed beeld van de ligging en de grootte van de verschillende kavels.

Wil je graag meer weten over dit project en de mogelijkheden? En wil je weten welke kavels nog beschikbaar zijn? Maak dan een afspraak met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk ook het project De Kolenvense Akkers

Volledig verkocht
custom media