Bouw Marktveldplein in Vught gaat starten

16 april 2021

Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor het nieuwe woon- en winkelgebied Marktveldplein is onherroepelijk. Dit betekent dat de bouw van dit nieuwbouwproject in het centrum van Vught binnenkort kan starten.

Het Martkveldplein komt in het oostelijke deel van het centrum, waar zich nu winkelcentrum de Marktveldpassage bevindt. Dit gebied krijgt een prachtige nieuwe bestemming, waarbij woningen, winkels en daghoreca op een stijlvolle manier gecombineerd worden. In totaal worden er in het project 87 nieuwbouw appartementen en penthouses gerealiseerd.

De eerste fase, Het Raadhuys, omvat de verkoop en verhuur van in totaal 62 appartementen in diverse varianten. De appartementen worden gebouwd in een carré. Hierdoor ontstaat op het dak van de winkels in de plint een daktuin van maar liefst 1.500 m². Deze daktuin biedt de bewoners een gezellige aanvulling op de royale privé buitenruimten.

Planning
Nu de omgevingsvergunning is verleend, kunnen de bouwwerkzaamheden starten. Om te beginnen met de sloop van de Marktveldpassage, waarvan de start gepland staat voor het tweede deel van mei. De start van de bouw zal naar verwachting eind juni/begin juli plaatsvinden. In de eerste fase wordt gebouwd aan negen winkels en de appartementen en penthouses van Het Raadhuys.

Interesse?
Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject midden in het centrum van Vught? Er zijn momenteel nog enkele appartementen te koop in Het Raadhuys. Vraag de verkopend makelaar naar het actuele aanbod.

Bekijk ook het project Marktveldplein - Het Raadhuys

In verkoop
custom media