De Zwaaikom Oosterhout: Meld je nu aan voor de start verkoop op 23 november

17 november 2021

Op 23 november a.s. gaan we vanaf 15.00 uur van start met de verkoop van nieuwbouwplannen De Brugwachter en Het Boothuys in plan De Zwaaikom in Oosterhout.

Het betreft hier een ontwikkeling van 22 royale appartementen met exclusief uitzicht (De Brugwachter) en 6 halfvrijstaande villa’s gelegen aan de jachthaven (Het Boothuys) in de Zwaaikom te Oosterhout! Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom. 

De Brugwachter: 22 appartementen met allure

De 22 appartementen van De Brugwachter zijn onderverdeeld in:
- Type Brug: slechts 1 appartement, gelegen op de eerste woonlaag, maar liefst circa 221 m2 woonoppervlakte en twee balkons van circa 21 m2 en circa 11 m2
- Type Bakboord: 7 appartementen, circa 163 m2 woonoppervlakte en een balkon van circa 21 m2
- Type Gangboord: 7 appartementen, circa 117 m2 woonoppervlakte en een balkon van circa 16 m2
- Type Stuurboord: 7 appartementen, circa 124 m2 woonoppervlakte en een balkon van circa 44 m2

Het Boothuys: 6 exclusieve havenvilla's

De 6 halfvrijstaande villa's hebben een woonoppervlakte van maar liefst 167 m2 en een inhoud (inclusief garage) van circa 680 m3! Deze halfvrijstaande villa's van Het Boothuys hebben een tuin op het zuiden en kijken uit op de jachthaven Den Ouwe Sluis!

Deze 22 luxe appartementen en 6 halfvrijstaande havenvilla's worden ontwikkeld door Vabo ontwikkeling BV en collegiaal verkocht door Van de Water Makelaars en Klijsen Makelaars & Adviseurs.

Interesse? Maak een afspraak!
Het start-verkoop-evenement vindt plaats op dinsdag 23 november 2021 vanaf 15.00 uur bij Paviljoen Het Houtse Meer, Pannenhuisstraat 40 te Den Hout. Wilt u aanwezig zijn bij de start verkoop? U dient zich hiervoor telefonisch of per e-mail (nieuwbouw@klijsen.nl) aan te melden o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer, aantal personen (maximaal 2) en voorkeurs-tijdstip. Na ontvangst van onze bevestiging, is uw tijdvak gereserveerd. Wij ontvangen u dan graag op het afgesproken tijdstip. Tijdens de start verkoop van De Brugwachter en Het Boothuys zullen wij de richtlijnen van het RIVM aanhouden en is een QR-code en zitplaats verplicht.

QR-code / testen voor toegang
Tijdens het start-verkoop-evenement houden wij de geldende Corona-richtlijnen aan. Dat betekent dat u tijdens uw bezoek aan het start-verkoop-evenement moet beschikken over een coronatoegangsbewijs. Dit houdt in dat gasten óf 24 uur van tevoren negatief getest moeten zijn óf volledig gevaccineerd moeten zijn óf een herstelbewijs moeten hebben. Deze mag zowel in de CoronaCheck-app staan als op een uitgeprinte versie. Daarnaast wordt er om een identiteitsbewijs gevraagd om aan te tonen dat het uw gegevens zijn. Zonder coronatoegangsbewijs kunnen wij u helaas niet toelaten. 
 
Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind u op: 
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/vaccinatiebewijs

Mocht u vragen hebben of een tijdvak willen reserveren om op 23 november de verkoopdocumentatie in ontvangst te kunnen nemen, vernemen wij dat graag. Prijzen, plattegronden, afmetingen e.d. worden bij de start verkoop bekend gemaakt. 

Wij vertrouwen er op u hiermee, voor dit moment, voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.