Kavel STE20 opnieuw in verkoop vanaf woensdag 23 november 2022, 12.00 uur!

21 november 2022

Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen.

Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

Het zuidelijke deel van Landgoed Steenenburg omvat 56 bouwkavels, waarvan er 6 kavels in particulier eigendom zijn en reeds 2 kavels zijn gereserveerd op basis van historische afspraken. De overige 48 kavels worden uitgegeven in drie fases.

De kavels uit Fase 1 zijn op dit moment - op kavel STE20 na - allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie. Voor kavel STE20 staan geen (reserve)kandidaten meer op de lotinglijst. Dat betekent dat die kavel via reguliere verkoop beschikbaar gesteld wordt op basis van 'wie het eerst bij Klijsen Makelaars & Adviseurs komt, die het eerst maalt’. Het startsein voor reguliere verkoop van betreffende kavel (hierna te noemen: Fase 1A) is: woensdag 23 november 2022, 12.00 uur 's middags.

Je kunt je dus voor Fase 1A inschrijven bij Klijsen Makelaars & Adviseurs vanaf woensdag 23 november 2022, 12.00 uur 's middags, uitsluitend schriftelijk via nieuwbouw@klijsen.nl. We gaan daarbij uit van volgorde en tijdstip van binnenkomst van de mailtjes bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. Volledigheidshalve: het gaat op dit moment enkel om kavelnummer STE20.

Lees ook de aanvullende inschrijfvoorwaarden aandachtig door!

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels?

Bekijk ook het project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk

12 bouwkavels beschikbaar
843m - 1370m kaveloppervlak
€ 414.000 tot € 606.000