Maak kennis met deze riante tweekapper in De Zwaaikom fase 1

15 maart 2021

Een riant woonoppervlak van 162 m², 3 ruime slaapkamers en een grote zolderverdieping die nog naar wens in te delen is. Het zijn allemaal kenmerken van de nog beschikbare tweekapper in De Zwaaikom fase 1. Wordt deze woning in Oosterhout jouw nieuwe thuis?

Deze woning van het type Kade (bnr B02) is heerlijk ruim. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en biedt plaats aan een grote zithoek. De keukenaansluiting bevindt zich aan de tuinzijde. Met de keukencheque die je ontvangt bij aankoop van deze woning, kun je zelf jouw droomkeuken samenstellen. Op de eerste verdieping vind je 3 royale slaapkamers en een luxe badkamer met een douche, ligbad, wastafel en toilet. Daarnaast heeft de woning ook nog een grote zolderruimte. Hier bevinden zich de technische installaties en aansluiting voor de wasmachine. De ruimte is verder nog naar wens in te delen. Denk bijvoorbeeld aan 1 of 2 extra slaapkamers of een handige werkplek. De keuze is aan jou! De koopsom voor deze tweekapper bedraagt € 555.000,- v.o.n.

Naast de bovengenoemde kenmerken heeft deze tweekapper nog diverse extra opties. Wat denk je bijvoorbeeld van een uitbouw? Of heb je misschien andere specifieke woonwensen? De verkopend makelaar vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk ook het project De Zwaaikom Fase I Roosdom Tijhuis (20 woningen)