Marktveldplein: Wonen in het centrum van Vught

13 januari 2021

Het oostelijke deel van het centrum van Vught krijgt een prachtige nieuwe bestemming met woningen, winkels en daghoreca. In totaal komen er 88 appartementen in diverse varianten. In het project Marktveldplein is er dus altijd een appartement dat bij jou past.

De eerste fase van het project, Het Raadhuys, omvat de verkoop van in totaal 62 appartementen. Met woonoppervlaktes variërend van 75 tot 188 m² bieden ze je stuk voor stuk veel ruimte om fijn te wonen. Alle woningen zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en er is een stelpost beschikbaar voor de aankoop van een keuken. Daarnaast hebben ze minimaal 2 slaapkamers, maar ook als je de wens hebt voor een 4-kamerappartement biedt Marktveldplein mogelijkheden.

De appartementen van Marktveldplein worden gebouwd in een carré. Hierdoor ontstaat op het dak van de winkels in de plint een grote daktuin van maar liefst 1.500 m². Deze daktuin heeft als een soort 'buurtpleintje' een centrale functie in het gebouw en biedt jou als bewoner een gezellige aanvulling op jouw royale privé buitenruimte. Het Marktveldplein beschikt daarnaast over een eigen, ondergrondse parkeergarage, die exclusief bestemd is voor bewoners.

In de voorverkoop van het project is al ruim 70% van de appartementen verkocht. Wil jij hier ook graag wonen en wil je weten welke van de nog beschikbare appartementen het beste bij jou past? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de verkopend makelaar. Deze kijkt samen met jou welk appartement het beste aansluit op jouw woonwensen.

Bekijk ook het project Marktveldplein - Het Raadhuys

In verkoop
custom media