Nog één appartement De Brugwachter in Oosterhout beschikbaar

15 januari 2022

Het verkooptraject van De Brugwachter, onderdeel van nieuwbouwproject De Zwaaikom in Oosterhout, is in volle gang. De eerste inschrijfperiode is gesloten, maar appartement 1 is nog beschikbaar. Ook kun je je inschrijven als reservekandidaat voor de andere woningen.

Je vindt de Zwaaikom midden in het historische hart van Oosterhout. Het eiland is een unieke locatie; echt een oase van rust. Je bent hier omgeven door water, maar je vindt het centrum van Oosterhout ook op loopafstand. De 22 appartementen van De Brugwachter liggen direct aan het water rond het Eiland. Het prachtige uitzicht op het Wilhelminakanaal en de wijde omgeving maakt deze appartementen zeer aantrekkelijk.

Op dit moment is Klijsen Makelaars & Adviseurs samen met Van De Water Makelaars druk bezig met de koop- en aannemingsovereenkomsten. Zo wordt de volgende fase van dit mooie nieuwbouwproject ingeluid en begint dit prachtige project steeds meer vorm te krijgen. Meer informatie over De Brugwachter vind je hier.

Appartement bouwnummer 1 nog beschikbaar
Ongeveer 50% van de 22 appartementen is reeds getekend. De overige appartementen staan onder optie. Voor het appartement met bouwnummer 1 kun je nog je interesse kenbaar maken. Dit appartement is van het type Brug, het enige appartement van dit type binnen dit project. Een unieke kans, dus! Je vindt dit zeer royale appartement op de eerste verdieping, met een totale woonoppervlakte van circa 221m². Het balkon op het westen biedt een plek om heerlijk van de zon en het uitzicht te genieten. De koopprijs is € 975.000.

Inschrijven reserverkandidaat overige bouwnummers
Daarnaast is het mogelijk om je als reservekandidaat aan te melden voor de andere appartementen. Mocht een appartement toch vrijkomen, omdat de koop met een andere kandidaat niet doorgaat, dan kun je hier alsnog voor in aanmerking komen. 

Heb je interesse in appartement bouwnummer 1 of wil je je inschrijven als reservekandidaat voor een ander appartement, laat dit dan tijdig weten aan de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugwachter: 22 luxe Appartementen in de Zwaaikom (VABO)?

Bekijk ook het project De Brugwachter: 22 luxe Appartementen in de Zwaaikom (VABO)

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Brugwachter: 22 luxe Appartementen in de Zwaaikom (VABO)

Oosterhout

2 woningen beschikbaar
117m - 221m woonoppervlakte
€ 525.000 tot € 975.000