Nog enkele halfvrijstaande woningen De Scheepskade in Oosterhout beschikbaar

17 januari 2022

Wil je luxe wonen op een absolute toplocatie nabij het centrum van Oosterhout? Dan is één van de woningen op stadseiland De Zwaaikom echt iets voor jou. Goed nieuws: er zijn nog enkele halfvrijstaande woningen beschikbaar!

Vorig jaar zijn de mooie nieuwbouwwoningen van De Scheepskade in de Zwaaikom in Oosterhout in de verkoop gegaan. Ondertussen is al ruim 75% van de woningen succesvol verkocht, maar er zijn nog enkele halfvrijstaande woningen beschikbaar. Prachtige woningen met een loggia of dakterras met een geweldig uitzicht over het Wilhelminakanaal, een tuin gericht op het oosten, plus een garage! Stijlvol wonen, genieten van luxe en comfort.

Over De Scheepskade
Het nieuwbouwplan De Scheepskade bestaat uit 24 luxe woningen. Wonen op stadseiland De Zwaaikom geeft een gevoel van ruimte en vrijheid: wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid. Hier vind je meer informatie over het nieuwbouwproject.

Interesse in één van de halfvrijstaande woningen?
Deze 24 nieuwbouwwoningen worden ontwikkeld door Vabo ontwikkeling BV en collegiaal verkocht door Van de Water Makelaars en Klijsen Makelaars & Adviseurs. Interesse? Maak een afspraak en informeer naar de beschikbaarheid!