Op de hoogte blijven van De Beljaart fase 5B? Schrijf je in!

19 maart 2021

De verkoop van de eerste 26 woningen van De Beljaart fase 5 in Dongen gaat hard. Bijna alle woningen zijn onder voorbehoud verkocht. Wil je op de hoogte blijven van de start verkoop van de laatste 30 woningen (fase 5B)? Schrijf je in als geïnteresseerde.

In De Beljaart fase 5 komen in totaal 56 woningen in een mooie en groene omgeving. Het aanbod is divers met rij- en hoekwoningen, royale twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn duurzaam en gasloos en worden zeer compleet opgeleverd. Ze hebben een mooie badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk en zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming/-koeling. Met de keukencheque die je ontvangt bij aankoop van een woning, kun je zelf jouw ideale keuken samenstellen.

In de omgeving van Dongen is er van alles te beleven. De natuur is er riant! Ten zuidwesten vind je natuurgebied De Duiventoren en Boswachterij Dorst. Noordelijk liggen de Loonse en Drunense Duinen, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Dongen ligt centraal ten opzichte van Breda en Tilburg en ook Den Bosch en Oosterhout zijn vlakbij. De gemeente is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft een goede aansluiting op het landelijk wegennet (N260 en de Rijksweg A27).

Schrijf je in!
Wil jij de start verkoop van de allerlaatste fase van De Beljaart niet missen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Neem voor meer informatie over dit project contact op met de verkopend makelaar.

Bekijk ook het project De Beljaart Fase 5

In verkoop
custom media