STE 41 en STE 42 opnieuw in de verkoop, woensdag 21 december om 12.00 uur

16 december 2022

De kavels uit Fase 2 zijn op dit moment - op kavel STE41 en STE 42 na - allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie.  Het startsein voor reguliere verkoop  betreffende kavel  is: woensdag 21 december 2022 om 12.00 uur.

 

Bouw je eigen droomhuis 

Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.  

 

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber.  

 

Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch voor een hapje en/of een drankje. Naast 's-Hertogenbosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten. 

 

De komende jaren zal Landgoed Steenenburg ingericht worden met in het noorden een Hightech Medische Campus, in de middelste zone een aantal (zorg)appartementen en patiowoningen aan het water en in het zuiden een aantal zeer ruime bouwkavels voor exclusiever wonen. Centraal in het gebied staat Kasteel d'Oultremont, die de locatie extra allure geeft.  

 

Het zuidelijke deel van Landgoed Steenenburg omvat 56 bouwkavels, waarvan er 6 kavels in particulier eigendom zijn. De kavels worden uitgegeven in meerdere fases. Op dit moment zijn er 45 kavels in twee fases uitgegeven.  

 

De kavels uit Fase 1 zijn op dit moment allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie. 

De kavels uit Fase 2 zijn op dit moment - op kavels STE41 en STE 42 na - allemaal verkocht (onder voorbehoud) of onder optie. Dat betekent dat deze kavels via reguliere verkoop beschikbaar gesteld wordt op basis van 'wie het eerst bij Klijsen Makelaars & Adviseurs komt, die het eerst maalt’

 

 Je kunt je ook nog aanmelden voor de reservelijst voor kavels STE 37, STE20  uitsluitend schriftelijk via nieuwbouw@klijsen.nl. (deze kavels zijn reeds in de reguliere verkoop gegaan)

 

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, doch kunnen er geen rechten aan ontleend worden. 

 

Tip: Maak een gratis woonaccount bij ons aan via de website van NieuwWonenWatuurlijkBrabant en meld je aan voor de nieuwsbrief van dit project, zodat wij je kunnen informeren over de ontwikkelingen. Kijk ook op website van landgoed-steenenburg! Ook vind je daar een overzicht met veel gestelde vragen. Bovendien kun je je daar ook inschrijven voor de e-nieuwsbrieven die de gemeente Heusden en de Kavelwinkel verzenden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels?

Bekijk ook het project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk

11 bouwkavels beschikbaar
843m - 1370m kaveloppervlak
€ 414.000 tot € 606.000