Schrijf je voor 6 december in voor De Zwaaikom Oosterhout

03 december 2021

De verkoop van het mooie project De Zwaaikom in Oosterhout is gestart. Je kunt nog tot 6 december 12:00 uur je interesse voor de Brugwachter, met 22 royale appartementen met exclusief uitzicht, of Het Boothuys, met 6 halfvrijstaande villa's, kenbaar maken!

Je vindt de Zwaaikom midden in het historische hart van Oosterhout. Het eiland is een unieke locatie; echt een oase van rust. Je bent hier omgeven door water, maar je vindt het centrum van Oosterhout ook op loopafstand. Best of both worlds, zeggen we graag. Je geniet van de rust en landelijke sfeer, maar bent niet ver verwijderd van voorzieningen. Ook zijn er veel paden in het groen aangelegd, geschikt voor mooie wandelingen in de omgeving van de woningen.

De 22 appartementen van De Brugwachter liggen direct aan het water rond het Eiland. Het markante gebouw kenmerkt zich door luxe en comfort. Vanuit de woningen heb je prachtig uitzicht op het Wilhelminakanaal en de wijde omgeving. Er zijn 4 soorten appartementen beschikbaar. Eén appartement bevindt zich op de eerste woonlaag; de andere 21 appartementen zijn hoger gelegen. Alle appartementen hebben een groot woonoppervlak, van 117 m2 tot 221 m2, en minimaal één royaal balkon, met uitzicht op het water.

De 6 halfvrijstaande woningen van Het Boothuys liggen direct aan het water rond het Eiland. Vanuit deze woningen heb je een mooi uitzicht op de jachthaven Den Ouwe Sluis. Voornamelijk vanaf de royale dakterrassen is het goed vertoeven. Kijk direct uit op het water en de omgeving van het Eiland. De villa's hebben een woonoppervlakte van maar liefst 167 m2 en een inhoud (inclusief garage) van circa 680 m3. De tuinen zijn op het zuiden en er is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheden voor twee auto's.

Meer informatie?
Wil je meer weten over één van de twee projecten op het Eiland? Hier vind je meer informatie over De Brugwachter en hier vind je meer informatie over Het Boothuys.

Interesse?
De inschrijving voor De Zwaaikom sluit 6 december 12:00 uur. Heb je interesse in één van de prachtige appartementen of villa's, laat dit dan tijdig weten aan de verkopend makelaar. Je kunt je hier inschrijven!