Start verkoop De Beljaart fase 5a (Dongen)

13 januari 2021

De Beljaart: een nieuwe woonwijk in Dongen waar groen en water het wonen zeer aangenaam maken. De verkoop van fase 5a gaat morgen (14 januari) om 17.00 uur van start. Vanaf dat moment kun je je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning(en).

Fase 5 is de laatste fase van De Beljaart die in verkoop komt en dus jouw laatste kans om te wonen in deze ruim opgezette, zeer afwisselend bebouwde woonwijk. Ook in deze fase vind je diversiteit in woningtype en de overwegend eigentijds klassieke architectuur. De korte woonrijen hebben wisselende gevels, zowel in kleuropstelling als dakvorm. Dit maakt iedere woning onderscheidend. Enkele woningen liggen langs groenzones en hebben daardoor een vrij uitzicht. Daarnaast komen er langs de Beljaartlaan een aantal ‘specials': volledig in lichte steen gemetselde, robuuste woningen met 3 volwaardige woonlagen!

In totaal worden er in fase 5 van De Beljaart 56 woningen gerealiseerd. Deze worden gefaseerd in verkoop gebracht. Het eerste deel (fase 5a) bestaat uit 26 woningen, waarvan 15 rij- en hoekwoningen, 10 royale tweekappers en 1 vrijstaand geschakelde woning. De woningen zijn duurzaam en gasloos en worden zeer compleet opgeleverd. Zo zijn ze voorzien van een mooie badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk, een bodemwarmtepomp en vloerverwarming/-koeling door de gehele woning. Daarnaast worden de woningen aangeboden inclusief keukencheque, waarmee je zelf jouw droomkeuken kunt uitkiezen.

Spreekt wonen in De Beljaart jou aan? Schrijf je dan vanaf donderdag 14 januari 17.00 uur via de projectwebsite in voor jouw favoriete bouwnummer(s). De inschrijving loopt tot maandag 25 januari a.s. 12.00 uur. Heb je vragen over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar

Bekijk ook het project De Beljaart Fase 5

In verkoop
custom media