Uitnodiging woonmarkt Landgoed Steenenburg 8 oktober

21 september 2021

Op vrijdag 8 oktober a.s. gaat vanaf 15.00 uur de verkoop van de eerste 23 ruime bouwkavels in Landgoed Steenenburg van start!

Tussen Drunen en Nieuwkuijk ligt Landgoed Steenenburg. Op deze bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. Bouw hier je eigen droomkasteel op een grote kavel. Je woont dan in het zuiden van Landgoed Steenenburg te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie. Landgoed Steenenburg ligt centraal in Brabant, in omgeving 's-Hertogenbosch, en ook op korte afstand van de Loonse en Drunense Duinen. 

De 23 ruime bouwkavels uit fase I variëren in grootte van circa 800 m2 tot circa 1.350 m2. De kavels zijn groen gekleurd op de situatietekening. 

Kavelprijzen
De kavels hebben een globale prijsrange van circa € 400.000,- v.o.n. tot circa € 650.000,- v.o.n., de definitieve prijzen worden bij de start van de verkoop bekendgemaakt. 

Verkoopprocedure
Deze kavels worden ontwikkeld door gemeente Heusden en verkocht door De Kavelwinkel van de gemeente Heusden en door Klijsen Makelaars & Adviseurs. De verkoop gaat via inschrijving gevolgd door loting door de projectnotaris. Er is gekozen voor een ruime inschrijfperiode, zodat eenieder zijn of haar keuze weloverwogen kan maken. We vertellen je er graag meer over op de woonmarkt op 8 oktober 2021.

Interesse? Reserveer een tijdvak voor de woonmarkt via nieuwbouw@klijsen.nl
De woonmarkt vindt plaats op vrijdag 8 oktober a.s. van 15.00 uur tot 18.00 uur in Landgoed Steenenburg. Wil je aanwezig zijn bij de start verkoop? Meld je hiervoor aan bij Klijsen Makelaars & Adviseurs via nieuwbouw@klijsen.nl en reserveer een tijdvak. Geef daarbij aan of je met 1 of 2 personen komt (kinderen jonger dan 12 jaar hoeven niet aangemeld te worden) en welk tijdvak jouw voorkeur heeft. Er is keuze uit een van de volgende tijdvakken: van 15.00 - 16.00 uur / van 16.00 - 17.00 uur / van 17.00 - 18.00 uur. Je reservering van een tijdvak is pas geldig na bevestiging door Klijsen Makelaars & Adviseurs.

Het kan voorkomen dat (een) tijdvak(ken) vol zit(ten). Waar mogelijk word je dan ingedeeld in een ander tijdvlak en anders word je vanaf 11 oktober per mail geïnformeerd over de kavelprijzen en verkoopprocedure. Tijdens de woonmarkt houden wij de geldende Corona-richtlijnen aan. Dat betekent dat je tijdens je bezoek aan de woonmarkt moet beschikken over een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app). Zonder coronatoegangsbewijs krijg je helaas geen toegang.

Kun je niet aanwezig zijn op de woonmarkt, maar wil je wel informatie ontvangen? Neem ook dan contact op via nieuwbouw@klijsen.nl, zodat de projectinformatie vanaf 11 oktober aan je gemaild kan worden.

Je bent van harte welkom op de woonmarkt in Landgoed Steenenburg!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels?

Bekijk ook het project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk

12 bouwkavels beschikbaar
843m - 1370m kaveloppervlak
€ 414.000 tot € 606.000