Vandaag start verkoop kavels Landgoed Steenenburg fase 2

17 januari 2022

Vandaag om 12.00 uur is het zover! De volgende 20 ruime kavels op Landgoed Steenenburg gaan in verkoop. Met oppervlaktes van circa 800 tot 1.300 m² heb je hier genoeg ruimte om jouw droomwoning te realiseren.

Het buitengewone Landgoed Steenenburg ligt tussen Drunen en Nieuwkuijk. Hier wonen voelt als een voorrecht. Je wandelt namelijk zo vanuit jouw voordeur het bos in. De belangstelling voor fase 1 - met in totaal 25 kavels - was dan ook zeer groot. Vandaar dat deze nieuwe fase nu vervroegd in verkoop komt.

De verkoop van Landgoed Steenenburg fase 2 gaat wederom via inschrijving en wordt gevolgd door loting door de projectnotaris. Er is gekozen voor een ruime inschrijfperiode, zodat iedereen zijn of haar keuze weloverwogen kan maken.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen in je eigen droomwoning? Schrijf je dan tijdig in via het digitale inschrijfformulier op de projectpagina. Vanaf de start verkoop vind je hier tevens alle informatie over de kavels en de bijbehorende verkoopprijzen. Heb je nog vragen? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels?

Bekijk ook het project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk

11 bouwkavels beschikbaar
843m - 1370m kaveloppervlak
€ 414.000 tot € 606.000