Verkoop unieke project Landgoed Steenenburg van start

19 oktober 2021

8 oktober werd de verkoop van het prachtige project tussen Drunen en Nieuwkuijk afgetrapt met een succescolle woonmarkt op het landgoed. Circa 300 belangstellenden waren aanwezig en lieten zich uitgebreid informeren over de 23 ruime kavels.

Op de bijzondere locatie in de Brabantse gemeente Heusden is ruimte om exclusief te wonen. De kavels die beschikbaar komen zijn bestemd om hierop je eigen droomkasteel te bouwen op een grote kavel. Ben je de nieuwe, gelukkige bewoner, dan kom je in het zuiden van Landgoed Steenenburg te wonen. Te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie. Landgoed Steenenburg ligt centraal in Brabant, in omgeving 's-Hertogenbosch, en ook op korte afstand van de Loonse en Drunense Duinen. 

Kavelprijzen
Op de woonmarkt op 8 oktober zijn tevens de definitieve prijzen van de kavels bekendgemaakt. Deze variëren tussen € 433.000,- v.o.n. tot € 606.000,- v.o.n..

Verkoopprocedure
Deze kavels worden ontwikkeld door gemeente Heusden en verkocht door De Kavelwinkel van de gemeente Heusden en door Klijsen Makelaars & Adviseurs. De verkoop gaat via inschrijving gevolgd door loting door de projectnotaris. 

De inschrijfperiode loopt tot 31 oktober 23:59 uur. Je kunt je inschrijven via het digitale inschrijfformulier, aan de onderkant van de projectpagina.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels?

Bekijk ook het project Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Steenenburg: exclusieve bouwkavels

Nieuwkuijk

10 bouwkavels beschikbaar
843m - 1370m kaveloppervlak
€ 414.000 tot € 606.000