Vier redenen waarom je in De Scheepskade wilt wonen!

30 juli 2021

Er zijn nog woningen beschikbaar in De Scheepskade in Oosterhout. Het project is onderdeel van De Zwaaikom en biedt straks plek aan 24 fraaie nieuwbouwwoningen. Wij geven je vier redenen waarom je hier wilt wonen!

 1. Voor ieder wat wils
  Er komen drie verschillende woningtypes in De Scheepskade, waardoor er voor iedereen wel een woning is die aansluit op hun woonwensen. Er komen halfvrijstaande woningen, hoekwoningen en tussenwoningen.

 2.  Midden in de natuur
  Je woont hier op het stadseiland De Zwaaikom midden in het groen. Met uitzicht op het vaarwater krijg je een gevoel van ruimte en vrijheid. Net alsof je op vakantie bent!

 3. De stad om de hoek
  Naast dat je midden in de natuur zit, is het centrum van Oosterhout om te hoek. Je ervaart dus het beste van beide werelden. In het centrum heb je een divers aanbod aan winkels, horeca en sport. Kortom, je bent van alle gemakken voorzien!

 4. Alle ruimte die je nodig hebt
  Met woonoppervlakten van minimaal 124 m² zijn de woningen zeer royaal. Elk huis beschikt over 3 slaapkamers, met de mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren. Zo heb je alle ruimte om prettig te leven op stadseiland De Zwaaikom.

  Interesse?
  Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Neem dan contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)?

Bekijk ook het project De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)

Oosterhout

1 woning beschikbaar
124m - 169m woonoppervlakte
€ 405.000 tot € 732.500