Vooraankondiging start verkoop nieuwbouw De Zwaaikom

12 november 2021

Save the date! Op dinsdag 23 november 2021 start de verkoop van "De Brugwachter" en "Het Boothuys": 2 nieuwbouwplannen op de Zwaaikom te Oosterhout!

Gezien de coronamaatregelen die mogelijk nog aangescherpt worden, krijg je op een later tijdstip meer informatie over de wijze van verkoop. Noteer de datum in ieder geval vast in je agenda!

De Brugwachter: 22 appartementen met uitzicht op het Wilhelminakanaal!
Luxe en comfort komen samen in dit prachtige gebouw. De appartementen van De Brugwachter liggen direct aan het water rond het Eiland. Vanaf je appartement kijk je uit op het Wilhelminakanaal en de Wilhelminabrug met bijbehorende sluis.

Meer informatie over dit project? Abonneer je hier op de projectnieuwsbrief van De Brugwachter.

Het Boothuys: 6 havenvilla's met uitzicht op de jachthaven!
De 6 halfvrijstaande villa's van Het Boothuys liggen ook direct aan het water en kijken uit op de jachthaven Den Ouwe Sluis. Er is een geweldig uitzicht op het water en de omgeving van het Eiland.

Abonneer je hier op de projectnieuwsbrief van Het Boothuys, als je geïnteresseerd bent in dit project.

Houd ook de nieuws-pagina en social media berichten van NieuwWonen Natuurlijk Brabant in de gaten voor meer informatie over deze twee mooie projecten. De komende weken zal meer informatie worden gedeeld, net zoals meer beeldmateriaal van de nieuwbouwprojecten.