logo

Van Wanrooij Projectontwikkeling

Ontwikkelaar

Van Wanrooij Projectontwikkeling

Als familiebedrijf uit Geffen zijn we dagelijks bezig met het maken van prettige leefomgevingen. Dat doen we door projectontwikkeling en woningbouw te combineren. Ons woningconcept Optio® is het fundament om snel en klantgericht te kunnen bouwen. Dit innovatieve proces wordt continu door onze medewerkers geoptimaliseerd. Dat zit in ons DNA en zorgt ervoor dat we altijd kwaliteit nastreven met de beste klantbeleving.

Met circa 350 medewerkers realiseren we woningbouw voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en lokale overheden. Dat doen we veelal met vaste partners. Ons handelsmerk? Duurzame relaties, korte lijnen, ondernemerschap, financiële stabiliteit en investeren in innovaties. Dát maakt Van Wanrooij een daadkrachtige samenwerkingspartner.

Al ruim 50 jaar succesvol
In 1969 zijn de grondleggers gestart met een lokaal bouwbedrijf in het Brabantse Geffen. Het bedrijf kende succes en groeide snel. De tweede generatie van de familie heeft het bedrijf verder uitgebouwd en op sterkte gehouden in de crisisjaren. 50 jaar later zijn we nog steeds dezelfde nuchtere doeners. Onze medewerkers hebben liefde voor vakmanschap en daar zijn we zuinig op. Samen ontwikkelen en bouwen we met als doel om mensen aangenaam te laten wonen. Dat doen we in talrijke projecten en gebiedsontwikkelingen in o.a. Brabant, Gelderland en Utrecht.

Kernactiviteiten
Onze kernactiviteiten zijn onderverdeeld in: Projectontwikkeling, Bouwbedrijf met eigen timmerfabriek, het Warenhuys (keukens, badkamers en tegels), Borgdonck (woningverhuur) en beheer van commercieel vastgoed.